Mi smo

ATI

... tim profesionalaca koji pokriva širok spektar aktivnosti vezanih uz organizaciju kvalitetnih i uspješnih događanja, inovativnih putovanja i pouzdanih transfera.

Bilo da je riječ o već prepoznatljivim kongresnim i sportskim brendovima ili onima koje tek treba pozicionirati, vaše će događanje biti pomno isplanirano, efektno i visoko profesionalno.

Naše

usluge

Naše su usluge modularne i podesive prema željama klijenata. Usredotočeni smo na izvrsnost, kvalitetu i učinkovitost.

Naša priča

...

Od obiteljske tvrtke osnovane 1992. u predivnoj Puli, izrasli smo u vodeću boutique agenciju u području profesionalne organizacije poslovnih skupova, putovanja i događanja. Kroz tri desetljeća poslovanja na domaćem i globalnom tržištu izgradili smo stabilnu mrežu vjernih suradnika, poslovnih i korporativnih partnera. S velikim ponosom možemo reći kako je za nas organizacija kongresa,konferencija i putovanja više od posla- to je naš poziv, naša strast i ljubav.

... po vašoj mjeri

Klijentima nudimo „tailor-made“ putovanja i događanja jer želimo pružiti neponovljiv doživljaj na kreativan način. Naša priča raste kroz vaše iskustvo, neka bude jedinstveno!

Znamo kako organizirati

Trebate vrhunsko profesionalno događanje za određen broj sudionika? Ne znate kako prijaviti projekt ili pripremiti dokumentaciju za natječaj? U potrazi ste za nezaboravnim putovanjem za svoje zaposlenike ili suradnike? Želite prekrižiti najljepše destinacije s liste želja i napokon otputovati? Razradu, organizaciju i realizaciju prepustite nama!

Kontaktirajte nas

Ispunite obrazac