Hodočašća

ATI-jev odjel organizacije hodočašća i vjerskih putovanja vodeći je u Hrvatskoj i regiji. Mi smo u potpunosti predani organizaciji kako biste se vi u miru posvetili duhovnom aspektu putovanja. Odaberite lokaciju, a mi ćemo se pobrinuti oko svega ostaloga- prijevoza, smještaja, plana putovanja, raspodjele budžeta i sveukupne logistike.

Putujte

bezbrižno

Vjerski turizam omogućuje posjet najljepšim lokacijama uz duhovno ispunjenje. Zato je važno da tehnička organizacija putovanja bude besprijekorna- zrakoplovni letovi usklađeni, transferi od aerodroma do hotela unaprijed dogovoreni, smještaj osiguran, a vrijeme na putovanju isplanirano za svaku predviđenu aktivnost.

Duhovni mir

Uz ATI organizaciju možete bezbrižno posjetiti najljepša i najmističnija svetišta svijeta, zakoračiti u drevne crkve i hramove, pronaći duhovni mir na nekoj od najpopularnijih vjerskih destinacija kao što su Jeruzalem, Lourdes, Fatima, Guadalupe i mnoge druge.

Najljepša svetišta svijeta

Bilo da putujete kao manja molitvena zajednica ili kao veći broj članova župe, složit ćemo ponudu prema vašim mogućnostima i potrebama. Obratite nam se s povjerenjem na hod@ati.hr

Obratite nam se s povjerenjem na

hod@ati.hr