Putovanja i team

building aktivnosti

Poticajna

putovanja

Incentive putovanjem nagradite svoje zaposlenike ili suradnike za uspješno obavljen posao. Motivirajte ih za buduće poslovne izazove i omogućite bolje i uspješnije povezivanje tima! Čekaju vas najljepše destinacije, najukusnija hrana i mnoštvo poticajnih aktivnosti na putovanju. Osmislit ćemo i organizirati putovanje po vašoj mjeri uz pružanje logističke podrške 24/7.

Korporativna

putovanja

Vrhunska organizacija i pomno planiranje ključ su svakog uspješnog poslovnog puta. Podršku pružamo u svakoj etapi vašeg putovanja:

Kao licencirani IATA partner izdajemo zrakoplovne karte, osiguravamo smještaj i transfere na destinaciji. Za vas i u vaše ime organiziramo radne ručkove, sastanke, poslovne večere ili dodatna događanja. U cilju što uspješnije suradnje s partnerima i klijentima, nudimo stručno vodstvo na destinaciji te odabiremo poslovne poklone prema vašem budžetu i ukusu.

Team building

aktivnosti

Produktivnost vašeg tima najbolje se postiže zabavnim aktivnostima koje potiču na suradnju i komunikaciju. Ojačajte slabe točke i povežite se unutar tima putem aktivnosti koje pozivaju na zabavu, upoznavanje i savladavanje izazova. Za vaš neuzaustavljivi tim imamo najbolje team building ideje.

Sve upite šaljite nam na

info@ati.hr